Over mij

Hallo daar! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.

Mijn naam is Saskia en ik ben de trotse mama van Mats (2015) en Jisse (2019)! Ik ben afgestudeerd communicatiewetenschapper en leerkracht. Inmiddels heb ik beide achtergronden gecombineerd en heb ik veel expertise opgedaan over de communicatie met kleintjes. Via MiniTolk leer ik je je kleintje beter te begrijpen.

Toen Mats nog klein was, heb ik hem babygebaren aangeboden, wat hij heel vlot oppakte. Hij maakte zijn eerste gebaar toen hij ruim acht maanden was. Een superleuke en handige manier om te communiceren met je kleintje! Wat veel mensen niet weten is dat het aanbieden van babygebaren een heel groot voordeel kan hebben voor de taalontwikkeling van je kind.

Sinds ik de trainersopleiding Baby- en Kindergebaren heb gevolgd, geef ik met veel passie cursussen en workshops aan (groot)ouders en professionals om ze te leren hoe je babygebaren in de praktijk kunt brengen. Inmiddels ben ik ook gecertificeerd trainer voor Dunstan Babytaal. Met Dunstan Babytaal heb je de juiste tools in handen om echt de behoefte van je pasgeboren baby te achterhalen. De huiltjes kunnen je namelijk iets zeggen, je moet alleen weten wat je baby ermee bedoelt! Daar kom ik om de hoek kijken. Ik leer je met alle liefde welke geluiden wat betekenen en op welke signalen je kunt letten. Heel fijn om je baby zo pril in zijn of haar jonge leventje al te kunnen begrijpen!

Ik geef groepscursussen, individuele bijeenkomsten, ouder- en kindworkshops. Er is veel mogelijk. Kijk in de agenda voor de data waarop er cursussen plaatsvinden.

Vanaf maart 2020 start ik met de opleiding tot Droomritmecoach!
Slaapt je kleintje niet lekker? Is het lastig ritme te krijgen? Zijn de nachten onderbroken of is er onrust? Je kunt hier op een liefdevolle, responsieve manier aan werken. Slapen is immers een werkwoord. Of je nu de slaap wilt verbeteren of met je handen in het haar zit: met slaapcoaching coach ik jou en jij je kleintje op weg naar dromenland. Via de Droomritme Methode, zónder traantjes én met holistische blik.