luisterkind

Luisterkind

Luisterkind

Via een Luisterkind-afstemming krijg je helderheid over de dingen die bij jouw kind spelen. Met nieuwe inzichten en praktische tools kunnen jullie samen weer verder.

Waarom Luisterkind?

Met welke vragen kan ik terecht?

Via de methode Luisterkind stem ik in de energie af op het kind. Dit doe ik vanuit mijn eigen huis en jouw kleintje merkt hier helemaal niets van. Vooraf krijg ik vragen van de ouders waar ik probeer inzicht in te geven. 

 

Deze methode is een prachtige manier om kinderen een stem te geven en te zorgen dat ze gehoord worden. Maar ook volwassenen krijgen zo de informatie die ze nodig hebben wanneer ze hulp nodig hebben, bij wat dan ook.

review ervaring Luisterkind MiniTolk

Is Luisterkind alleen voor kinderen?

Zeker weten van niet! Een Luisterkind-afstemming kan aangevraagd worden voor iedereen van 0-100 jaar. Zelfs voor baby’s die nog in de baarmoeder zitten. Hoe mooi is dat om al voor de geboorte met je kleintje te verbinden en te vragen wat hij of zij nodig heeft en hem of haar alvast te leren kennen. Een betere connectie vanaf het begin kun je je toch niet voorstellen? Voor kinderen die ouder zijn dan 10 jaar is er toestemming van het kind zelf nodig. Alleen een ouder kan deze voor het eigen kind aanvragen. De juf van school, een leidster of oma – hoe lief bedoeld ook – dus niet.

Hoe werkt Luisterkind?

Investering en werkwijze

Aan de hand van een foto, naam en geboortedatum stem ik af op de energie van het kind of van de volwassene, dus hiervoor hoeft niemand de deur uit en je merkt hier niets van. 

Ik leg hierbij contact in de energie, in het onderbewustzijn. Je krijgt als het ware een belangrijke boodschap vanuit je binnenste. Zonder oordeel ga ik in gesprek en kijk wat er naar boven komt, waardoor ik kan zien welke thema’s er spelen en wat er aandacht nodig heeft. Ook probeer ik antwoord te krijgen op de vragen die er leven en die vooraf bij mij zijn ingediend.   

Na de afstemming krijg je van mij een verslag van de afstemming in de mailbox. Door het lezen van dit verslag is er vaak herkenning en hierdoor ontstaat er helderheid en inzicht. 

Direct na de afstemming kunnen er veranderingen ontstaan die meer lucht en rust geven. Soms moet een afstemming ook even landen en vaak zie je dan in de loop van de tijd verbetering ontstaan. 

Via onderstaande button vraag je een Luisterkind-afstemming aan. Deze kun je direct betalen. Het tarief bedraagt €125,-. Een spoedaanvraag kost €197,-

Als je betaling gelukt is, krijg je een automatische mail met meer informatie. Lees dit goed door.  De mail niet ontvangen? Check dan je spambox. 

In deze mail staat beschreven welke informatie ik van jou verwacht. 

Binnen twee weken ontvang je de Luisterkind-afstemming van mij in de mailbox, tenzij in de shop anders vermeld staat.

Een spoedaanvraag ontvang je binnen 4 werkdagen terug. 

Let op: In de cursusshop wordt bij de diverse mogelijkheden aangegeven of er sprake is van eventuele vertraging in verband met vakantie of grote vraag. Staat dit er niet bij, dan gelden bovenstaande termijnen. 

 

De biotensor

UNIEK Je kunt ook kiezen voor een Luisterkindafstemming in combinatie met NEI (biotensor). Dit kost €147,-. De biotensor is een heel gevoelig en nauwkeurig energetisch meetinstrument en daarmee kan ik nog meer de diepte ingaan. Na de Luisterkind-afstemming ga ik dus ook voor jou of jouw kleintje met de biotensor aan de slag om te kijken of ik op bepaalde gebieden nog kan ondersteunen. Zaken die ik kan meenemen met de biotensor:

  • Energie toevoegen of afvoeren
  • Een bodyscan uitvoeren en bepaalde blokkades in het lijf – waar de energie niet stroomt – opheffen
  • Kijken of de energie in het huis neutraal is en daar eventueel direct iets aan doen
  • Aardstralen, wateraarde of kabels opheffen zodat die niet meer voor onrust kunnen zorgen
  • Kijken wat er op dit moment nog meer nodig is aan ondersteuning (bijvoorbeeld een bepaalde olie en dat direct toevoegen aan het systeem)
  • Op vastgezette emoties testen. Zit er een emotie onder bepaald gedrag of een fysieke klacht? Dan kan ik die lading er op afstand af halen. Dit noemen we ook wel een NEI-basisconsult. 

Ja, ik vraag een Luisterkind-afstemming aan!

Wil jij Luisterkindwerker worden?

Wil jij graag Luisterkindwerker worden? Ik leid jou graag op! Geef je op voor mijn gratis webinar over Luisterkind en de opleiding tot Luisterkindwerker. Je bent van harte welkom! 

Reviews van klanten

review Luisterkind-afstemming MiniTolk
review Luisterkind-afstemming MiniTolk

Beluister hier de podcast waarin ik vertel over de Luisterkindmehode