Dunstan Babytaal

Voor veel ouders is het een bron van zorg: een huilende baby. Voor baby’s is huilen – samen met lichaamstaal – de enige vorm van communicatie waarop ze aan jou iets duidelijk kunnen maken. Misschien heeft je kindje honger, zit er een boer dwars of voelt hij zich ongemakkelijk. Wat zou het toch fijn zijn als je je baby’s huiltje kon begrijpen!  En wist welke behoefte er achter de geluiden van jouw baby schuilen? Dat kan met Dunstan Babytaal! Hiermee is gissen naar de behoefte van je newborn verleden tijd. En dat…. zorgt voor veel rust! 

Jouw baby’s huil wordt jouw gids in plaats van je vijand dankzij Dunstan Babytaal

Met Dunstan Babytaal heb je de handvatten in handen om erachter te komen wat de behoefte is van jouw baby. Stop. Kijk. Luister. In de workshop Dunstan Babytaal leer ik jou alles over de 5 geluiden die baby’s in de eerste tijd van hun leven maken en natuurlijk ook wat ze betekenen, zodat jij precies weet wat je baby jou wil zeggen. Baby’s produceren namelijk 5 geluiden zodra ze geboren worden en deze 5 geluiden zijn gebaseerd op reflexen. Ieder geluid betekent specifiek dat je baby honger heeft, een boertje moet laten, darmkrampjes heeft, moe is, of ongemak ervaart door bijvoorbeeld een vieze luier of te warm of juist te koud gekleed is.

Minder stress door Dunstan Babytaal

Je denkt misschien: wat moeilijk! Maar als je eenmaal weet waar je op moet letten, is het juist hartstikke makkelijk en leuk om je baby te ‘lezen’. Na het volgen van een workshop Dunstan Babytaal begrijp je namelijk sneller en beter wat je baby nodig heeft. Het huilen hoeft dus niet langer te duren dan nodig! Naast minder huilen, zal het herkennen van de geluiden ook het voeden en slapen van je baby ten goede komen. Een tevreden en rustige baby, zorgt voor relaxte ouders. Maar bovenal vermindert het ook veel stress wanneer je goed kan inschatten wat je baby nodig heeft, én wat jij kunt doen. Een boost voor je zelfvertrouwen!

Klik hieronder om je op te geven voor een live online workshop Dunstan Babytaal of een DIY opname die je in je eigen tijd kunt bekijken. Laat mij je helpen je kleintje beter te begrijpen.