WOOHOO! HET IS GELUKT!

Bedankt voor je aanmelding voor het webinar ‘Baby- en kindergebaren: hoe je jouw kleintje begrijpt voordat praten lukt’. Leuk dat jij erbij bent. 🙂

Je ontvangt zo direct de link naar het webinar in je mailbox (vanuit WebinarGeek). Check ook even je spam! Niets in je spam? Neem dan even contact met me op via info@minitolk.nl. Tot snel! 

CHECK ONDERSTAANDE INFO ALS JE MEE WILT DOEN MET EEN GAVE WINACTIE 🙂
Jij kent vast nog wel mensen die een kindje verwachten, een kindje hebben of in de kinderopvang werken. Ook zij hebben er baat bij om hun kindje te begrijpen als praten nog niet lukt. 

Doe mee met de winactie! Tag 3 mensen voor wie dit webinar ook interessant kan zijn onder mijn Facebook-post en/of Instagram-post (de links vind je hieronder). Als je 3 mensen hebt getagd én live bij het webinar aanwezig bent geweest, maak je kans op een handig baby- en kindergebaren-cadeau. 

1x per maand trek ik een winnaar uit de mensen die hebben meegedaan. Ben jij de gelukkige? Dan neem ik via jouw mailadres (waarmee jij je voor het webinar hebt aangemeld) contact met jou op! 

Link naar Facebook-post: 
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0ggqDwszPy9UjvQWoKytZ1MqdCSMHNUpqitPJrXMoTc3KggNwVCptPhTpdHKaFfRQl&id=267242207279484

Link naar Instagram-post: 
https://www.instagram.com/p/Co-qXIXjhwC/?igshid=NzZhOTFlYzFmZQ==

Saskia | MiniTolk

MiniTolk_webinar Babygebaren Dunstan Babytaal