Geplaatst op Geef een reactie

Dit moet iedereen weten! Hoe was jouw geboorte?

Misschien heb je het al voorbij zien komen. Afgelopen week kwam er een podcast uit van de Trueman Show waarin de host Anna Verwaal als gast had. Het onderwerp: Hoe was jouw geboorte? Een waardevolle boodschap over het bewustzijn van baby’s, birthimprints en geboortepatronen. Echt de moeite waard om even te luisteren.

Anna Verwaal is werkelijk waar een fenomeen en ook nog eens een heel warm mens. En de reacties op de podcast zijn lyrisch. Check die comments onder de video maar eens. Kwartjes vallen, bewustwording ontstaat en tranen vloeien. Want wist jij dat jij gevormd bent door de ervaringen die je in de baarmoeder hebt opgedaan? Wist jij dat de manier hoe je ter wereld bent gekomen jou nog steeds onbewust kan beïnvloeden?

Of je gewenst was, ongepland of niet gewenst? Of hoe je moeder stress ervaarde tijdens de zwangerschap van jou? Een verlies heeft ervaren toen ze jou droeg? Of je met de keizersnede geboren bent? Of op een natuurlijke manier bent geboren.

Alles… werkelijk alles heeft zo zijn invloed op hoe jij nu in het leven staat en welke blokkades jij kunt ervaren. En het gekke is, waarschijnlijk heb je het niet eens door.

Afgelopen jaar heb ik het genoegen gehad bij deze dame Anna Verwaal een live training van twee dagen te volgen over de birth imprints, ook wel geboortepatronen. Toen voelde ik al: dit moet veel breder bekend worden.

Het was zo ongelooflijk verhelderend en compleet logisch. Er vloeiden heel wat tranen dat weekend (niet alleen bij mij) en het gaf mij een groot inzicht in waarom ik eigenlijk doe wat ik doe. Waarom ik met MiniTolk begonnen ben, waarom ik wil dat kindjes zich gezien en gehoord voelen, want dat heeft ook alles te maken met mijn eigen geboorte. Daarover blog ik nog wel een andere keer 😉

En nu ik Luisterkindwerker ben, zie ik het ook met eigen ogen terugkomen bij mensen. En kan ik ze daarbij ook daadwerkelijk helpen. Zo mooi is dat! Tijdens een afstemming geboorteverwerking is dit precies waar ik als Luisterkindwerker naar kijk en probeer te vertalen. En belangrijker nog: om te helen en te verwerken als daar nog onverwerkte stukken zitten. Dingen die zich hebben vastgezet in jouw celgeheugen en die jou nu nog onbewust tegenhouden.

Vind je het interessant om meer te weten te komen over Luisterkind en hoe dit jou kan helpen? Geef je dan op voor het gratis webinar via https://minitolk.webinargeek.com/luisterkind 

En vergeet vooral niet om de podcast/video ‘Hoe was jouw geboorte?’ over birth imprints en geboortepatronen terug te luisteren/kijken. Mocht je het geluisterd hebben, laat vooral weten wat je ervan vond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *