Geplaatst op Geef een reactie

Hoe baby’s lekker gebaren

Hoe baby's lekker gebaren

We kennen allemaal het gebaar voor ‘lekker’ wel. Het is een gebaar dat jij met een kleintje waarschijnlijk al vrij natuurlijk gebruikt als je vraagt of hij of zij het lekker vindt. Ook zonder dat je bekend bent met Babygebaren.

Bij babygebaren is het handig om te weten dat baby’s deze vaak eerst op de verkeerde locatie maken. Dat is ook bij het gebaar voor ‘lekker’ het geval Het gebaar hoort natuurljk bij je wang. Vaker zie je dat jonge kinderen wel de beweging maken, maar dan ergens in de lucht voor hun lijf.

Hoe ouder het kindje wordt, hoe beter hij of zij motorisch is toegerust om het gebaar en de locatie te perfectioneren.

In dit filmpje (druk op de link onderaan deze mail) zie je hoe baby’s het gebaar voor lekker kunnen maken. Met dank aan alle kleine babygebarencursistjes! Dit soort filmpjes maak ik vaker en deel ik op mijn socials Instagram, Facebook en sinds kort ook TikTok. Leuk als je me volgt!

Wil je ook graag serieus met Babygebaren aan de slag? Check de cursusshop wanneer een driedelige live online training start. Je kunt ook kiezen voor een E-learning Babygebaren.  Liever eerst meer weten? Schrijf je dan in voor mijn gratis webinar Begrijp je kleintje. Dit kun je doen via de homepage

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *