GRATIS ONLINE INSPIRATIESESSIE

'BEGRIJP JE KLEINTJE' 

BEGRIJP JE KLEINTJE AL VOORDAT HET KAN PRATEN! 

op 29 april 2021 om 20.00 uur!

Meer interactie en verbinding met je newborn/baby/dreumes! 

 

   Na deze online inspiratiesessie weet je: 

  - dat je newborn/baby/dreumes al met jou kan communiceren voordat hij of zij kan praten

  - dat de huiltjes van je baby iets betekenen

  - hoe je een aantal huiltjes van je newborn kunt herkennen 

  - dat jouw baby of dreumes jou al zo veel te vertellen heeft

  - wat babygebaren zijn en waarom ze zo handig (en leuk!) zijn 

  - een aantal gebaren en een liedje met gebaren dat je direct kunt toepassen!

 

Let op: zowel het beter begrijpen van je NEWBORN als je OUDERE BABY komen in dit webinar aan bod! 

 

  Je bent van harte welkom! 

 

  Groetjes Saskia Schreurs, MiniTolk / Babygebaren Twente

 

Marion H.: "Vanmiddag kwam dan mijn certificaat binnen. 3 avonden een onwijs leuke cursus mogen volgen dankzij een like en deel actie op Facebook! Saskia Schreurs heeft deze avonden verzorgd en met heel veel plezier was ik online aanwezig! Saskia is een enthousiaste vrouw die je op een hele toffe manier leert communiceren met baby’s/kinderen. Nogmaals bedankt Saskia! De cursus Baby en kindgebaren raad ik daarom zeker aan".

 

Judith K.: "Saskia Schreurs is een topper op het gebied van communicatie met je (kleine) kind. Haar cursussen en kennis zijn inspirerend en van absoluut toegevoegde waarde in de communicatie en daarmee ook in de relatie met je kindje. Een enorme aanrader!"

SIGNALEN VAN JE KINDJE BEGRIJPEN

 

Hoe jong je kleintje ook is, je baby geeft al heel veel signalen om jou dingen duidelijk te maken. Het is soms best lastig om deze signalen te lezen. Dankzij het webinar kun je de huiltjes en bijbehorende signalen ontdekken en herkennen en daarop reageren. Door babygebaren kun je met je baby of dreumes communiceren, als praten nog niet lukt!

HECHTING

 

Wanneer je de geluiden van je baby leert kennen begrijp je sneller en beter wat je baby nodig heeft. Het huilen hoeft dus niet langer te duren dan nodig! Het scheelt veel stress voor jou en je baby wanneer je goed kan inschatten wat jij kunt doen. Een boost voor je zelfvertrouwen en goed voor de hechting tussen ouder en kind!

VOORDELEN DUNSTAN & BABYGEBAREN

 

Naast dat babygebaren gewoon heel leuk zijn, biedt het toepassen ervan tevens veel voordelen. Minder frustratie, beter begrip en een betere taalontwikkeling. Hier kom je tijdens het webinar natuurlijk meer over te weten! 

MiniTolk