Begrijp je kleintje

MiniTolk begrijp je baby als praten nog niet lukt babygebaren

Jij bent zwanger, hebt net een kindje gekregen of hebt al een wat oudere baby. Misschien werk je met kleintjes in de kinderopvang of ben je gastouder. Voor jouw kindje en jou doe ik wat ik doe!

Maar… ik ben er niet zomaar voor alle zwangeren of ouders van jonge kinderen. Mijn hart klopt met name voor de ouder of professional die een echte verbinding wil met zijn of haar kindje. Die moeite wil doen om die lieve nieuwe wereldburger te begrijpen en daar best wat extra stappen voor wil zetten. Voor degenen die “laat je kind maar huilen, want daar worden de longen sterk van” grote onzin vinden (want dat is het ook).

Het is soms erg lastig om erachter te komen wat je baby je wil zeggen. Kon hij nou maar gewoon praten! Als je je kindje beter wilt leren begrijpen, ben je hier op het juiste adres! Graag geef ik jou de tools in handen om de eigen tolk van jouw kindjes gedachten te worden. 

Jij wil niets liever dan jouw baby het beste bieden, je wenst een diepe verbinding/connectie met jouw kleintje. Je wil begrijpen wat jouw baby voelt en wat jouw baby wil zeggen en jij wil daar responsief op kunnen reageren, omdat je dat belangrijk vindt om jouw baby of de baby’s in de opvang serieus te nemen. Maar jij spreekt niet de taal van jouw kindje en jouw kindje kan nog niet praten. Herken je jezelf in bovenstaande? Dan ben je hier op de goede plek!

Ik leer jou jouw kindje te begrijpen als praten nog niet lukt. En dat doe ik met alle liefde van de wereld. Hieronder zie je welke diensten ik aanbied. In de cursusshop kun je een keuze maken uit het aanbod. 

Babytaal

Baby- en kindergebaren (babygebaren)

Ik ben gecertificeerd trainer Dunstan Babytaal en inmiddels heb ik me ook verder verdiept in de behoeftes van je kleintje. In veilige hechting, de eerste 1000 cruciale dagen en opvoeden in verbinding. Ik neem je met liefde mee in de blauwdruk van je baby, zodat je met vertrouwen die eerste belangrijke periode voor jouw kleintje kunt zorgen. 

 

Als docente babygebaren leer ik jou de methode Babygebaren aan. Ik ben zo enthousiast over deze methode en wat dit kan betekenen voor de relatie met je kindje! Deze prachtige methode zorgt ervoor dat jij en je baby met elkaar kunnen communiceren, nog voordat praten aan de orde is. Dankzij Babygebaren kan jouw baby, dreumes zijn of haar handjes inzetten om aan jou duidelijk te maken wat er in zijn of haar hoofdje omgaat. Dankzij Babygebaren hebben veel van mijn cursisten een veel intensiever contact met hun kindje, weten zij precies wat hun kleintje bedoelt en geven zij aan dit echt te merken in de interactie met hun kleine. In mijn online live cursus Babygebaren en E-learning Babygebaren leer ik je er alles over. 

Luisterkind-afstemming

Grote emoties bij je kleintje

luisterkind MiniTolk
grote emoties bij je kleintje

Ik ben gediplomeerd Luisterkindwerker. Luisterkind is een prachtige methode om je kleintje (of jezelf) beter te begrijpen. Als Luisterkindwerker luister ik naar kinderen en volwassenen op een dieper niveau. Van hart tot hart. Op afstand maak ik contact via de energie en dan komen er de mooiste inzichten naar boven! Wist je dat 95% van ons handelen en denken op onbewust niveau gebeurt? Zaken waar je je wellicht helemaal niet bewust van was, kunnen jou (of jouw kindje) belemmeren of zorgen voor bepaald gedrag of patronen die je in de weg kunnen zitten. Een Luisterkind-afstemming zorgt vaak voor meer begrip en een diepere connectie. Het werkt niet alleen bij kinderen, maar bij iedereen van 0 tot 100 jaar. 

In 2023 rondde ik de opleiding tot Kinderemotiecoach af. Na een persoonlijke zoektocht rondom het omgaan met de intense emoties van kinderen stopte ik alle kennis in een cursus Grote emoties bij je kleintje. Niet alleen het doel en het belang van emoties, de emotie-ontwikkeling van kinderen en wat daarbij komt kijken, komt aan bod. Maar ook wat je kunt doen om jezelf op een lichtere en makkelijkere manier te laten omgaan met die emoties, want zo…. die kunnen soms vrij hard binnenkomen. Om over de meningen en goedbedoelde adviezen van anderen maar niet te spreken 😉 

In de cursusshop kun je kiezen uit diverse data voor Babytaal- en Babygebarencursussen, Grote emoties bij je kleintje en mogelijkheden voor Luisterkindafstemmingen! Na betaling krijg je direct toegang tot de E-learning Babygebaren en Babytaal! 

Ook voor professionals zijn er voldoende mogelijkheden. Interesse? Of heb je een vraag? Neem dan contact met me op via: info@minitolk.nl. Je kunt me ook bellen of appen op: 06-15866208.

Wat klanten zeggen over MiniTolk

Mellany Elsinghorst
Mellany Elsinghorst
2023-07-17
De cursus Baby- en kindergebaren gegeven door Saskia is erg leuk en leerzaam. De lessen zijn kort maar krachtig, er wordt duidelijk verteld en uitleg gegeven en er worden mooie voorbeelden getoond. Ons kindje van nu 13 weken kijkt al aandachtig naar de gebaren. Ik ga er met veel plezier mee verder!
Lenneke van der Meijden
Lenneke van der Meijden
2023-07-07
Saskia heeft voor mijn zoon van (toen) 1,5 jaar een prachtige afstemming gedaan om meer inzicht te krijgen rondom het slapen. In de afstemming herkende ik mijn zoontje volledig. Ik ben zelf aan de slag gegaan met praktische tips, heb er veel met hem over gepraat en sindsdien slaapt hij als nooit tevoren. Ook heeft Saskia met haar online cursus fijne handvatten gegeven in regulatie van emoties en grenzen stellen.
Anne
Anne
2023-07-03
Saskia heeft voor mijn zoontje van 4 een prachtige Luisterkindafstemming gemaakt. Ik heb hem al een aantal keer opnieuw gelezen en steeds weer tranen in mijn ogen 🥹 zo mooi om mijn kind te herkennen in haar tekst en tegelijkertijd ook echt praktische tools te krijgen om hem nog beter te begrijpen en te helpen zijn gevoelens te uiten. Echt van enorme waarde, ik kan het iedereen aanraden!
Ruby Neervoort
Ruby Neervoort
2023-03-12
Na een leuke webinar, hebben wij de e-learning module besteld. Ontzettend leuke duidelijk filmpjes! Ook wanneer we een vraag hadden, kregen we snel via de mail antwoord. Zeker een aanrader.
Hester Kelderman
Hester Kelderman
2023-02-13
Ik heb de online cursus Babygebaren gevolgd. Een hele interessante cursus met veel passie en enthousiasme door Saskia gegeven. Absoluut een aanrader!
kdv madelief
kdv madelief
2023-01-31
Wij hebben een hele leuke en leerzame cursus gevolgd bij MiniTolk over baby- en kindergebaren. Omdat Saskia de cursus op een enthousiaste en leuke manier gaf gingen de pedagogisch medewerkers gelijk gemotiveerd aan de slag! Ook alle ouders waren erg enthousiast na de ouderavond over baby- en kindergebaren.
Marion Jonker
Marion Jonker
2023-01-11
Voor toch al een tijdje geleden heb ik via insta een win-actie gewonnen. Een cursus babygebaren bij Saskia. Ik werk in de kinderopvang en het leek me ontzettend leuk om hier iets mee te doen! Nog steeds ben ik druk aan het gebaren wanneer ik liedjes zing en met m’n eigen dochter communiceer. De cursus was ontzettend leuk! Saskia doet het erg leuk en is een gezellig mens. Het aantal geleerde gebaren is ook echt flink. Echt een enorme aanrader!!
Karin Vegter
Karin Vegter
2022-11-14
Ontzettend leuke en leerzame cursus gehad van Saskia! Wat een aanstekelijke enthousiasme.
Willem en Esther Noordhoek
Willem en Esther Noordhoek
2022-08-13
Geweldige laagdrempelige cursus babygebaren gevolgd, als oma, samen met mijn dochter, om mijn kleinzoon beter te begrijpen, resultaat is dat hij nu, met 2 jaar zich met woorden en gebaren heel goed kan uiten! Echt een aanrader voor ouders van kleintjes, of, beter nog, tijdens de zwangerschap!
Judith Konings
Judith Konings
2022-08-11
Ik heb een cursus baby- en kindergebaren gevolgd bij Saskia. Wat een vakvrouw! De manier waarop ze je alles aanleert: ongedwongen, relaxt, met humor, maar vooral ook geduldig en duidelijk! Het is heel duidelijk dat ze veel meer weet dan "slechts" de gebaren. Ze onderbouwt alles super goed en weet op elke vraag een antwoord. Ik heb veel gehad aan de gebaren en alle kennis die Saskia eromheen heeft gedeeld over de communicatie met je kindje. De gebaren voegen zoveel toe! Ze zijn duidelijk en je merkt dat je kindje je goed begrijpt. Voor mij zijn de babygebaren een absolute meerwaarde geweest in de communicatie met mijn kind. Daarnaast vind ik Saskia een fantastisch mens met zoveel know-how, dat ik haar zeker aanraad aan iedereen die ook maar iets meer wil weten over de communicatie met zijn/haar kind. Ga naar deze topper!

Contactgegevens MiniTolk
info@minitolk.nl
Telefoonnummer: 06-15866208

Informatie
KVK-nummer: 68600887
BTW-nummer: NL001663986B29